Chyť extra 100% ZĽAVU registráciou do vMm BETA projektu ešte dnes. Pripojte sa teraz, je to ZADARMO !!!
vMm
b0c0e54a-elements.png
95535554

Tieto 3 ingrediencie vás ochránia pred sezónnou nádchou a chrípkou

Počas tohto ročného obdobia je veľmi dôležité konzumovať potraviny, ktoré vám môžu poskytnúť toľko potrebné teplo. Nielen to, ale môžete si pripraviť jednoduché bylinné zmesi, ktoré vám pomôžu poraziť sezónnu nádchu a chrípku. Kavita Devgan, ktorá je jednou z populárnych odborníkov na výživu celebrít so sídlom v Bombaji, sa nedávno podelila o recept na jednoduchú kadhu, ktorá sa pripravuje zo zázvoru, citrónovej kôry a strúčikov cesnaku. To pomáha nielen pri prechladnutí a chrípke, ale keď sa podáva v pravidelných intervaloch, môže táto Kadha pomôcť uvoľniť tepny a zároveň zlepšiť zdravie srdca. V tomto článku sa podelíme o výhody týchto 3 ingrediencií na zimnú sezónu a o tom, ako vyrobiť túto kadhu.

Výhody zázvoru

Hovorí sa, že zázvor je váš najlepší priateľ, pokiaľ ide o zimné obdobie. Má termogénne vlastnosti a pomáha produkovať teplo v tele počas chladného počasia. Je to jedna zo základných potravín, ktorú môžu ľudia zaradiť do svojho jedálnička ako preventívne opatrenie, ktoré môže pomôcť človeku zostať v teple počas zimného obdobia. Môže byť súčasťou smoothies, varenej zeleniny, Kadha a v neposlednom rade rôznych druhov čajov. Má tiež antibakteriálne a protizápalové vlastnosti, ktoré pomáhajú človeku zostať zdravý počas zimy.

Kadha

Kavita vo svojom príspevku na Instagrame uviedla, že výroba tohto Kadha je veľmi jednoduchá. Všetko, čo musíte urobiť, je nastrúhať kôru z dvoch citrónov a rozdrviť ju s niekoľkými strúčikmi cesnaku (asi 4-5) a 1-palcovým zázvorom. Po rozdrvení pridajte túto zmes do asi 2-3 šálok vody. Nechajte vodu zovrieť 3-5 minút. Potom vypnite plameň a nechajte nápoj vychladnúť. Preceďte a pite túto bylinkovú odvar v pravidelných intervaloch ako každý druhý deň, aby ste dosiahli čo najlepšie výsledky.

Ak vás zaujal tento článok tak celý nájdete KLIKNUTÍM NA TENTO ODKAZ.

Kukni aj sem

OIG (1)

Štát ako bohatý strýko?

Ekonóm Martin Vlachynský hovorí o tom, že štát nie je zázračný bohatý strýko, ktorý má voľné peniaze. Vyhovárame sa a dobehne nás to. Článok sa zaoberá témou, ako sa Slovensko...

Čítajte viac
x